درباره کنگره

با سلام احترامــا

بــه اســتحضار میرســاند ششــمین کنگــره بیــن المللــی پروبیوتیــک و میکروبیــوم توســط انجمــن علمــی پروبیوتیــک ایــران بعــد از برگــزاری 5 دوره موفــق کنگــره در زمینــه پروبیوتیــک، میکروبیــوم و غذاهــای فراســودمند، بــا دعــوت از سیاســتگذاران، متخصصیــن، عوامــل و فعــالین تولیــد و عرضــه فرآوردههــای پروبیوتیــک و بــا همــکاری ســازمانهای مرتبــط، وزارت بهداشــت و وزارت علــوم بــا هــدف ارائــه جدیدتریــن یافته هــای علمــی و پژوهشــی در ایــن حــوزه در تاریــخ 1 الــی 3 اســفند 1403 در تهــران، مرکــز همایشهــای بیــن المللــی پژوهشــگاه نیــرو برگــزار خواهــد شــد. در راســتای ارتقــای دانــش، تحقیقــات و تبــادل نظــر در حــوزه پروبیوتیــک و میکروبیــوم ایــن کنگــره بــا محورهــای زیــر برگــزار خواهـد شـد:


 - روشهای فنوتیپی و ژنوتیپی در تشخیصی پروبیوتیکها
 - اقتصاد و بازاریابی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
 - ارزیابی و ایمنی پروبیوتیکها و محصولات فراسودمند : قوانین و مقررات
 - پروبیوتیک و محصوالت فراسودمند: چشمانداز و فرصتهاو چالشها
 - جنبه های ایمنی باکتریهای پروبیوتیک
 - پروبیوتیک و پری بیوتیک و پست بیوتیک در سلامت انسان
 - جنبه های فناوریهای نوین غذا و دارو و مکملهای پروبیوتیک
 - پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات و رشدکودکان
 - مباحث کاربردی پروبیوتیک و محصوالت فراسودمند، میکروبیوتا و بیماریهای گوارشی
 - پروبیوتیک، میکروبیوتا و بیماریهای زنان
 - پروبیوتیکها و میکروبیوم و مقاومت آنتی بیوتیکی
 - غنی سازی مواد غذایی و تحقق آن در راستای سلامت جامعه


ایـن کنگـره دارای حداکثـر امتیـاز بازآمـوزی و همچنیـن امتیـاز مسـئولین فنی همـراه گواهینامه های بیـن المللی مختلف میباشـد.